Att bli samarbetspartner och få reklam på bilen/nätet är en enkel & uppseende väckande marknadsföring som inte behöver bli en dyr historia.

Kan vara allt från en t-shirt till reservdelar!


Är ni intresserade av att delta som samarbetspartner

så hör gärna av dig via vår kontaktsida! 

Just i detta nuet så pågår Rally Säsongen 2014.

Vi hoppas på goda chanser till ett fler tal segrar i olika mästerskap och Team Etab vill tacka alla berörda för samarbete och hjälp under de fartfyllda special sträckor vi har lämnat & för de som komma skall.

 

dannevall.jpg
Dannevall Servicecenter AB


Efter 11 år på Volvoverkstäderna Bilia och Eneqvist Bil, startades företaget våren 2001. Sedan starten har idén varit att vara en liten och personlig verkstad som tar hand om, inte bara din bil, utan även om dig som kund. En hög servicenivå och ett bra kundbemötande är honnörsord.

 

Vi finns i Gustavsberg vid Gula Porten. Vi har utökat lokalerna men idén är fortfarande den samma, att inte bli större än att vi ta hand om dig som kund så att du känner dig trygg när du lämnar bilen hos oss. Oavsett om du behöver skifta däck, utföra en service eller reparera bilen


Gustavsbergsvägen 2,

134 40 Gustavsberg. 

Telefon 08-570 278 00
 Logga_arkivera.gif

 

 

Vi underlättar för företag, myndigheter och organisationer, oavsett bransch, genom att upplåta trygga och anpassade ytor för arkivering och magasinering. Vi erbjuder säkra och kostnadseffektiva utrymmen, dimensionerade efter just Era behov.

Enlighet med bokföringslagen skall dokument som används för att bevara räkenskapsinformation vara varaktiga och lättåtkomliga. De skall bevaras fram till och med det sjunde året efter utgången av det kalenderår då räkenskapsåret avslutades. Förvaringen skall ske i Sverige, i ordnat skick samt på ett betryggande och överskådligt sätt.

Hos oss betalar Ni enbart för det utrymme Ni utnyttjar, vilket medför en kostnadseffektiv och optimerad lösning. Förvaringen sker i uppvärmda lokaler, materialet är förseglat och en kod ersätter företagsnamnet för högsta möjliga diskretion och säkerhet.  Efter arkiveringstidens utgång ombesörjer vi destruktion av Ert material. Detta sker under full sekrettes och i enlighet med miljölagen.

Trygghet och säkerhet är två viktiga faktorer. Vi har därför försäkrat oss om att ha en hög säkerhet för Er trygghet. Våra lokaler är försedda med inbrotts- samt brandlarm vilka är anslutna till en auktoriserad larmcentral. Vi innehar försäkringmot brand, stöld och vattenskada. Behöver Ni komplettera Er försäkring kan Ni enkelt göra det genom oss.

Ni kan, dygnet runt, enkelt och bekvämt, beställa uttaghämtning och leveranser av arkivmaterial. Ni kan naturligtvis också göra Er beställning på telefon om Ni föredrar det. Vi kan skicka Ert material per post, fax, E-post eller med bud.


Tel vxl 020-64 31 00
Fax Sthlm 08-642 48 48

info@arkivera.se

 svetsare2.jpg
(bilden är lånad från svets.se)

Timo Lindroos Svetsservice AB

Svetsar blästrar lackerar allt & lite till


Stenhuggarv. 6

132 38 SALTSJÖ-BOO

Tel: 08 - 644 66 25


 

 

flexcon.gif


FLEXCON AB

Läcker din bostad energi?

 

FLEXCON har specialiserat sig på värmefotografering för att säkert fastställa värmeläckage i byggnationer mm.

Med värmefotografering upptäcker man snabbt brister i tex isolering, dåligt drevade fönsterkarmar eller ineffektiva fönsterglas. Med detta instrument kan man snabbt fastställa var problemet/problemen finns. Med denna säkra modell går du direkt på källan till energi- tjuven. Efter åtgärd gör vi en ny mätning för att få en bild av förbättringen.

Har du tröttnat på att elda för kråkorna är värmefotografering ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att se var problemet ligger.

 

Nyckelvägen 1
142 50 Skogås

Tel: 08-609 09 80
Fax: 08-609 00 45
info@flexcon.se
 

 kh.jpg

 


 
KH REKLAM AB

Allt inom reklam!


Med över 20 års erfarenhet av reklam och marknadsföring kan jag hjälpa dig med all form av tryckt reklam.
Med hög kvalité, snabba leveranser och till rätt pris ser jag till att just ditt företag profileras på bästa möjliga sätt .
Kontakta mig då du har frågor som rör trycksaker, annonser, foldrar eller enklare fotouppdrag.


Talgoxevägen 13

134 42 Gustavsberg

Tel: 070-657 36 12

kenneth@khreklam.se

Etab77.jpgETAB RELOCATION AB

Välkommen till ditt flytt och logistikföretag!


Etab relocation erbjuder auktoriserade tjänster inom flytt, magasinering,arkivering och städ .

Vår affärsidé är att leverera en heltäckande flyttservice där alla kringtjänster såsom packning, städning, evakuering ingår!
Självklart kan du även bara välja delar av våra tjänster, helt enkelt det som passar just er unika flytt.
Vi hjälper er lokalt eller över hela världen, med enstaka gods eller hela företag med en och samma kontaktperson hela resan!


Skogsbovägen 19A

134 30 Gustavsberg

Tel: 08-642 85 00

Fax: 08-642 48 48

Info@flyttar.seawrap.jpg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är ett fullserviceföretag inom bildekor och helfoliering, vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på några dagar. Oavsett om du bara har tröttnat på färgen på din bil eller vill byta för omväxlings skull så löser vi det.

Eller vill du som företag att företagsbilarna ska synas i trafiken och stärka varumärket? Då har du kommit rätt.

 

WrapZones resultat och rykte talar för sig själv. Under dom senaste 5 åren har foliering ökat och utvecklats men WrapZone har klättrat till toppen med hjälp av expertis, erfarenhet, noggrannhet och kreativt tänk.

 

Kort sagt vi är ett av dom ledande företagen inom helfoliering. Ta en titt i vårt galleri så kan du se ett urval av vad vi gjort, har du några frågor, tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

Vi folierar inte bara bilar utan allt från kylskåp till flygplan, det är bara fantasin som sätter gränserna med solida färger eller printade mönster och motiv.

 

Vi finns på Stenhuggarvägen 2H i Kummelberget, Saltsjö-Boo (Nacka)

08-522 254 50


 

 

din_tryck.jpg

 -Tryckeriet med stort hjärta, stort engagemang och mer än 30 års erfarenhet.
För oss som tryckeri är ingenting självklart utan allt är möjligt, en trycksak är personlig.
Tillsammans försöker vi hitta vad just du vill uttrycka! 

 

Din Tryckare AB
Fagerdalavägen 13 E
139 52 Värmdö

Tel: 08-570 345 12
E-post: info@dintryckare.se

 

 

 

ras4.GIF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sprutgot.JPG


h22.jpg

 

haningesprintenw.jpg

 

trendab.jpg

 

120707_003.jpg

 

torsmindre.jpg

 

gt6.JPG

 

nora2.jpg

 

haslinge_5.JPG

 

531649_336428579770273_2014400838_n.jpeg

 

gastabud212.jpg

 

gastabud1.jpg

 

 

 

 

 

 

 
stäng